Júúúj, de nagyon jó ez az irományJ! Nekem nagyon teszik, mert elmondja, hogy mindenki más és mindenkinek megvan a saját maga egyénisége. Hogy az emberek különbözőek és mindenkinek megvan a maga dala, amiben a saját érzéseit mondhatja el, a saját örömeit, problémáit. Hiszem mindenkinek egyéni élete van, amit el kell fogadni, ami kerek egésszé formálja Amerikát…és ugyanígy minden népet és az egész világot globálisan. Amitől színes lesz a világ az az a dal amit te vagy a barátod vagy a húgod vagy egy virágárus vagy egy készműves énekel, ami a szívéből jön és azok az apró különbségek, ami valódivá és emberivé tesz, legyen az nő vagy férfi. Szóval, nekem nagyon tetszik :D.

A bejegyzés trackback címe:

https://redds.blog.hu/api/trackback/id/tr51629055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oFő 2009.12.29. 18:23:51

kedves Reni, már csak 3 lehengerlően jó bejegyzés kell, és akkora ötöst kapsz, hogy kilóg a hasa a naplóból! remekül írsz, és remek, hogy magad találod meg magadnak azokat a műveket, amelyek tetszenek! jaj, de örülök.

redd's 2009.12.29. 18:46:17

igazából megmondom őszintén Tanár nő, hogy azért választok inkább olyan verseket, amiket nem vettünk órán, mert azokon jobban eltudok gondolkodni és több a gondolatom, mert nem befolyásolnak az órán hallottak...nem úgy értem, hogy az nem jó!, dehogy nem, csak azt már egyszer leírtuk és szerintem ez a blog azért van, hogy olyat olvashassunk, amit még nem hallottunk egy műről, saját gondolatokat :)

oFő 2009.12.30. 17:58:52

ööö... igazából azért van, hogy aki nem figyel órán, az is foglalkozzon legalább egy kicsit a művekkel. arra, hogy saját megtalálású versekről írjatok gyönyörű saját gondolatokat, álmodni sem mertem - de nagyon örülök neki (ismétlem magam...).
süti beállítások módosítása